Červenec 2010

Camp rock 2

14. července 2010 v 17:59 | Teddy. ღ Adminka


Camp rock 2:
01. Promoshoot » promo fotky
02. Movie stills » zábery z filmu
03. On the set » natáčanie
04. Posters » plagáty
05. Behind the scenes » v zákulisí
06. Online movie » pozri si film!
07. Videos » videá z filmu
08. Songs » pesničky z filmu
09. Info » informácie
................................................................

Camp rock 1

14. července 2010 v 17:56 | Teddy. ღ Adminka
Camp rock 1:
01. Promoshoot » promo fotky
02. Movie stills » zábery z filmu
03. On the set » natáčanie
04. Posters » plagáty
05. Behind the scenes » v zákulisí
06. Online movie » pozri si film!
07. Videos » videá z filmu
08. Songs » pesničky z filmu
09. Info » informácie
................................................................

Sonny with A chance 2

14. července 2010 v 17:43 | Teddy. ღ Adminka
DEMILWEB.BLOG.CZ_SONNY_NEKOPIRUJ
Season 2:
01. Epizode stills » zábery z epizód 2. serií
02. Online Epizodes CZ » online epizódy
03. Promoshoot » promo fotky
04. Posters » plagáty
05. Screencaptures » vysrtihnuté obrázky z epizód
................................................................

Sonny With a Chance 1

14. července 2010 v 17:33 | Teddy. ღ Adminka

Season 1:
01. Epizode stills » zábery z epizód
02. Online Episodes CZ » online epizody na youtube!
03. Promoshoot » promo fotky
04. On the set » natáčanie
05. Behind the scenes » v zákulisí
06. Posters » plagáty
07. Screencaptures » vystrihnuté obrázky zo seriálu
................................................................

Filmography

14. července 2010 v 17:29 | Teddy. ღ Adminka |  Filmography
Camp rock 2 The final Jam (2010) - Mitchie Torres (TV movie)
Princess protection project (2009) - Rosie (TV movie)
Camp Rock (2008) - Mitchie Tores (TV movie)
Sonny With a Chance (2009-2011) - Sonny Munroe (TV series)
Grey's Anatomy (2010) - Hayley May (TV series)
Just Jordan (2007) - Nicole (TV series)
As the Bell Rings (2007) - Charlotte (TV series)
Prison break (2006) - Danielle Curtin (TV series)
Barney & Friends (2004) - Angela (TV series)

GALLERY

14. července 2010 v 16:22 | Teddy. ღ Adminka



Photoshoots:
2012 » profesionálne fotky z roku '12
2011 » profesionálne fotky z roku '11
2010 » profesionálne fotky z roku '10
2009 » profesionálne fotky z roku '09
2008 » profesionálne fotky z roku '08
................................................................
Candids:
2012 » paparazzi fotky z roku '12
2011 » paparazzi fotky z roku '11
2010 » paparazzi fotky z roku '10
2009 » paparazzi fotky z roku '09
2008 » paparazzi fotky z roku '08
................................................................
Appearances:
2012 » akcie z roku '12
2011 » akcie z roku '11
2010 » akcie z roku '10
2009 » akcie z roku '09
2008 » akcie z roku '08
................................................................
Performances:
2012 » fotky z vystúpení z roku '12
2011 » fotky z vystúpení z roku '11
2010 » fotky z vystúpení z roku '10
2009 » fotky z vystúpení z roku '09
2008 » fotky z vystúpení z roku '08
................................................................
Others:
Personal photos » osobné fotky
Magazines scans » scany z časopisov
Interviews » novinári sa pýtajú Demi
TV Appearences » Dems v televizií
................................................................

EXTRA

12. července 2010 v 20:20 | Teddy. ღ Adminka

Graphic by me and other:
01. Avatars » malé obrázky 100x100
02. Blends » koláže
03. Animations » animované gif*(s)
04. Others graphic » ostatná grafika
...............................................................
Other:
01. Download » stiahni si pesničky, filmy...
02. Style » inšpiruj sa Demininým štýlom!
03. Projetcs » chceš vidieť Deminine projekty, filmy a atď?
04. Site's projects about Demi » projekty o Demi nal blogu DemiLweb
05. Fanlisting » Si fanúšik Dems? Zapíš sa!
................................................................

Site

12. července 2010 v 20:20 | Teddy. ღ Adminka
DEMILWEB.BLOG.CZ_SONNY_CHAD_NEKOPIRUJ
Me {Teddy.}:
01. Diary » môj malý denníček
02. My twitter » môj Twitter
03. About me » o mne
04. Favourite things » moje obľúbené veci, piesne a atď
................................................................

About blog (DemiLweb):
01. Site News » novinky o blogu
02. Affiliates » moje spriateľené blogy
03. Wanna Be? » chceš byť moje affs?
04. Past layouts » minulé layouty
05. Hot OR Not » hlasuj či sa ti páči fotka mesiaca!
06. Photo of the day » fotka dňa
................................................................

MEDIA

12. července 2010 v 20:20 | Teddy. ღ Adminka
{ » Avatars }
{ » Animations }
{ » Videos }
{ »Screencaptures }

© DemiLweb.blog.cz
Life is funny.. But life is really amazing when you have incredible friends and someone to share it with.
~ Demi Lovato.

Demi Lovato

12. července 2010 v 20:13 | Teddy. ღ Adminka
{ » Biography }
{ » Facts }
{ » Contact }
{ » News }
{ » Quotes }
{ » lyrics }
--
{ » Family }
{ » Boyfriends }
{ » Friends }
{ » Vote }

© DemiLweb.blog.cz
In a world filled with despair, we must still dare to dream.~ Demi Lovato.